Ze worden steeds creatiever, maar ook respectlozer!

Inbrekers houden geen rekening met emoties.

Na het overlijden van een dierbare komt het maar al te vaak voor dat er tijdens de condoleance periode of tijdens de uitvaart wordt ingebroken. In de woning of het bedrijf van de overledene en/of de familie.

Zeker wanneer er rouwadvertenties zijn geplaatst in de diverse dagbladen,  hebben inbrekers inzicht in afwezigheid van familie en leegstand van de woning van de overledene c.q. de woningen/bedrijfspanden van de familie.

Zelfs als in de rouwadvertentie geen adresgegevens zijn opgenomen, weten deze criminelen via internet, sociale media en andere manieren toch achter de adresgegevens te komen van de familie.

MBCP Group kan u, direct of via de uitvaartverzorging, ondersteunen in het tijdelijke bewaken c.q. beveiligen van woningen/bedrijfspanden gedurende de condoleance periode en/of tijdens de uitvaart.

Beveiliging tijdens condoleance periode en/of plechtigheid

Bij een grote uitvaart waar veel toeloop van publiek en/of pers wordt verwacht of een uitvaart waarbij emoties hoog op kunnen lopen, kan het nodig zijn dat ook tijdens de condoleance periode in het rouwcentrum of tijdens de plechtigheid / uitvaart in de kerk, op de begraafplaats en/of in het crematorium (extra) beveiliging nodig is. 

Deskundige en representatieve beveiligers

MBCP Group beschikt over deskundige en representatieve beveiligers, die tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig kunnen zijn. Indien nodig kunnen zij bij hoogoplopende emoties, ongewenst bezoek of een grote toeloop repressief optreden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het moment en zullen de beveiligers zeer discreet te werk gaan.

Wat houdt onze beveiligingsservice bij uitvaarten concreet in? Wij positioneren een wagen voor de deur van uw woning, met één beveiliger vanaf het moment dat de nabestaanden het huis verlaten voor de uitvaart. De auto is duidelijk herkenbaar als beveiligingsauto en werkt puur preventief.

MBCP Group heeft een leveringsgarantie voor deze dienstverlening. Direct na de aanvraagacceptatie is de levering gegarandeerd. Ook indien de aanvraag met spoed geleverd dient te worden.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.