Ad-Hoc beveiliging

Ad-Hoc beveiliging / bewaking

Ad-Hoc beveiliging / bewaking

Ad-Hoc beveiliging

Er kunnen situaties ontstaan waarin beveiliging terstond noodzakelijk is. En er is alle reden om bedrijfsstilstand en vervolgschade tot een minimum te beperken.

Voorbeelden hiervan zijn brand, stroomstoringen, verbouwing, diefstal en andere schades aan uw pand of woning waardoor beveiliging gewenst is. Dan is het fijn om te weten dat MB Complete Protection BV de beveiliging op zich kan nemen. Uiteraard heeft u direct contact met de beveiliger ter plaatse.  Door deze korte schakel blijft u op de hoogte van de gang van zaken op de locatie.

Om snel de noodzakelijke maatregelen te treffen bij calamiteiten zoals brand, criminaliteit, storing BMC of alarmsysteem kunt u rekenen op een deskundig team van werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan om snel en adequaat professionele hulpverlening te bieden bij u calamiteiten. MB Complete Protection BV is bereikbaar om waar dan ook in Nederland snel ter plaatse te zijn om uw eigendommen te beveiligen . Afhankelijk van de situatie kunt u naast Ad-Hoc beveiliging ook gebruik maken van diensten zoals verkeersregelaar en mobiele surveillance.

Ad-Hoc beveiliging van MB Complete Protection BV kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze. Die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Wanneer u met spoed beveiliging nodig heeft kunt u ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken. Dat is via het Piketnummer: 06- 11405036