Sluitbegeleiding bij o.a., tankstations, bouwmarkten, supermarkten en ad-hoc- opdrachten.

Het afsluiten van uw winkel of pand veilig geregeld.

De veiligheid van uw medewerkers vind u belangrijk. Veel bedrijven willen daarom de kans op een overval bij het openen of afsluiten van het bedrijf zo veel mogelijk voorkomen. Soms is dit zelfs, zoals bij benzinestations, in de CAO opgenomen.

Dit komt omdat juist het moment van afsluiten de grootste kwetsbaarheid van de dag met zich mee brengt. Tenslotte worden dan meestal waardevolle zaken meegenomen, maar ook de sociale controle is klein, doordat degene die afsluit in de meeste gevallen alleen is. Met betrekkelijk weinig risico hoeft dan maar één persoon te worden overmeesterd en de weg naar binnen is vrij!

Preventie door aanwezigheid

Onze aanwezigheid geeft uw medewerkers een veilig gevoel. Het moment van afsluiten is het meest kwetsbare moment van de dag. Uw medewerkers dragen een verhoogd risico, wanneer zij ongewenste bezoekers tijdens het afsluiten tegen het lijf kunnen lopen.

Onze surveillant komt op een afgesproken tijd vóór sluitingstijd ter plaatse bij uw tankstation, bouwmarkt, supermarkt, etc..
Van uw medewerker verneemt hij of er evt. bijzonderheden zijn.

Zijn/haar aanwezigheid verkleint de kans op een overval aanzienlijk want en uw medewerker kan het afsluiten met een gerust gevoel afronden.

MBCP Surveillant

Onze surveillant zal opvallend aanwezig zijn met de juiste communicatiemiddelen in de aanslag en met goed zicht op uw medewerker. Bij onraad zal hij alarm slaan en de veiligheid van uw medewerker proberen te handhaven.

Onze surveillant houdt de omgeving in de gaten en zorgt dat de medewerker veilig en gecontroleerd het terrein verlaat. Tijdens de sluitbegeleiding beschikt onze surveillant over de benodigde communicatiemiddelen zoals: GPS volgsysteem, GMS, Portofoon, vaste camera in het voertuig, die het object en de omgeving waarneemt.

Het preventieve karakter van een surveillance-eenheid goed zichtbaar voor de deur is reeds bewezen. Vooraf wordt middels een duidelijk op schrift gestelde instructie vastgelegd wat er moet gebeuren en wanneer dit moet gebeuren.

Wel zo’n prettige gedachte voor uw medewerkers.
Van onregelmatigheden wordt een rapport opgemaakt en dat wordt snel opgestuurd.

Wilt u meer informatie over onze sluitbegeleiding neem dan contact met ons op.