All-round beveiligingsbedrijf en evenementenservice

MBCP Group BV is een zeer ervaren en dynamisch beveiligingsbedrijf met een aantal specialismen in huis.

Wij zijn een door het Ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie, die zich in brede zin heeft gespecialiseerd in de beveiliging van en veiligheid rondom transport en evenementen. Door kennis van het vakgebied en jarenlange ervaring weet wij welke mensen en middelen nodig zijn om te komen tot efficiënte inzet van beveiligingsmensen en beveiligingsmiddelen.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de beveiligingsmarkt. Onze mensen zijn thuis in het beveiligen van evenementen, bedrijven, scholen, winkels en de inzet van hondenbewaking. Als expert op het gebied van Crowd control, Crowd management en beveiligingsmaatregelen, richten wij ons specifiek op de veiligheidsmaatregelen van de werknemers en gasten van een locatie. Een belangrijke rol ligt voor ons in het schrijven en het begeleiden van de processen, om zodoende alles goed op elkaar aan te laten sluiten.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, om zo goed mogelijk af te kunnen stemmen wat u nodig heeft en om u gelijk uitleg te kunnen geven over ons advies. Via ons contactformulier krijgt u binnen 24 uur een reactie, maar in het geval van spoed, vanwege een incident of andere urgentie, kunt u ons beter direct bellen op nummer: 030-7370881.

Wat voor soort beveiliging heb ik nodig?

U heeft een beveiligingsvraagstuk en vraagt zich af wat voor soort dienst u nodig heeft. Afhankelijk van de omvang en de risico’s zal uw situatie één of zelfs meerdere oplossingen kunnen hebben.

Door jaren ervaring in veel verschillend disciplines van beveiligingswerk kunnen wij met u meedenken en u adviseren hoe uw vraag het beste kan worden beantwoord. Dat kan door middel van een Risico-analyse en Beveiligingsplan op te stellen, maar dat is niet altijd nodig.

Er zijn veel verschillende soorten beveiligingstaken die MBCP Group BV als beveiligingsbedrijf voor u kan uitvoeren en wij bieden u hier een overzicht van alle door ons leverbare diensten.

Vragen beantwoorden wij graag persoonlijk en kunt u doorgeven via ons contactformulier.

In geval van spoed adviseren wij u om gelijk telefonisch contact op te nemen: 030-7370881.