Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

winkeldiefstal

Winkelsurveillance

Winkelcriminaliteit neemt de laatste jaren steeds grotere vormen aan.  Het aantal winkeldiefstallen neemt toe, de schade door winkeldiefstallen was in 2009 met 5 procent gestegen naar 325 miljoen euro volgens Detailhandel Nederland. In 2010 bedroeg de schade door winkeldieven nog 633 miljoen euro en in 2011 liepen Nederlandse winkeliers voor 1,26 miljard euro schade.

Naast het vernielen van apparatuur zijn vooral de “kleinere” artikelen/goederen een gewilde prooi voor de winkeldieven. Maar ook tassenroof van passanten en zakkenrollerij in de winkels, is geen onbekend verschijnsel meer tegenwoordig.

Hangjongeren, daklozen, junks, enz., schrikken winkelend publiek af. Een onzeker gevoel bij het winkelend publiek is hiervan het gevolg. Deze onzekerheid heeft een negatieve invloed op het winkelplezier en kan op den duur nadelige gevolgen hebben voor uw omzet. Juist een veilig en aangenaam winkelklimaat is een keiharde eis voor de toestroom van klanten, en levensvatbaarheid van uw winkel of winkelcentra.

Onze winkelsurveillanten zijn gefocust op winkeldiefstal, fraude en andere calamiteiten in en rond uw winkel. Zij zorgen ervoor dat zowel uw klanten als medewerkers zich veilig voelen en zien wat u niet ziet. Dankzij hun aanwezigheid in een beveiligingsuniform stralen ze autoriteit uit, wat vaak preventief werkt. En als er dan toch sprake is van agressie, weten zij daar uitstekend mee om te gaan.

Winkelsurveillance

Winkeldief

De vaardigheden van onze winkelsurveillanten zijn hier een enorme pré. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. De winkelsurveillanten weten hoe de mensen het beste kunnen benaderen. Alleen al van de aanwezigheid van de winkelsurveillanten van MB Complete Protection gaat een preventieve werking uit. Bovendien herkennen zij snel situaties die aanleiding kunnen geven tot overlast. Preventief optreden voorkomt dan onrust en geeft uw klanten een veilig gevoel.

Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend.

klantvriendelijkheid

gastheerschap

daadkracht

doortastendheid, en

communicatieve vaardigheden.

 

Wilt u meer informatie over onze winkelsurveillance neem dan contact met ons op.