Transportbeveiliging

TransportbeveiligingTransportbeveiliging verzorgt door MB Complete Protection BV

Transportbeveiliging / transportbewaking en transport begeleiding verzorgt door MB Complete Protection BV  in binnen- en buitenland. In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. Professionele begeleiding bij het vervoer van waardevolle producten en documenten is geen
overbodige luxe. MB Complete Protection BV kent alle ins-and-outs van transportbeveiliging en beschikt over geavanceerde technieken en middelen om uw goederen in originele staat op plaats van bestemming te krijgen.

Documentenbeveiliging

Kluiskoffer

MB Complet Protection BV maakt hierbij gebruik van de meest moderne en opvallende en onopvallende voertuigen die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, zoals het GPS auto-volgsysteem en ingebouwde camera. De voertuigen worden bemand met een of  twee gediplomeerde beveiligers van MB Complete Protection BV.

Wij begeleiden uw vervoer met onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten wordt alles door ons met foto- en video geregistreerd, zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Ook tijdens de rit moet de chauffeur rusten, wij bieden de mogelijkheid om, het transport dat voor langere tijd stilstaat op een rustplaats, de veiligheid van de chauffeur en de lading te waarborgen.

Beveiligd onopvallend transport U kunt uw vertrouwelijke documenten, poststukken, waarde stukken en materialen op een veilige manier door ons laten vervoeren. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze, uitgebreide screening en professioneel opgeleide transportbeveiligers hopen wij u in dat opzicht te ondersteunen. Uw transport is in veilige handen dankzij volgwagens, zowel openlijk als incognito, GPS-tracking, route risico analyse en meer. Er wordt na elk transport een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze transportbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op!