Receptie- en Portiersdiensten

Receptie- en Portiersdiensten

Receptie- en Portiersdiensten

Opdrachtgevers beseffen vaak het risico dat gebouwen, werknemers en bedrijfsprocessen lopen.  Het vrije verkeer van werknemers, bezoekers en processen moeten goed bijgehouden worden. Niet alleen overdag maar ook in de avond, nacht en weekenden is dit van belang. Er zijn altijd uitdagingen op het gebied van veiligheid en object beveiligers van Mb Complete Protection BV weten die altijd goed te managen.

De balie of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en een punt waar veel bedrijfsprocessen aanvangen. Denk daarbij aan het ontvangen van bezoekers, telefoon aannemen, post verwerken, toegangscontrole, preventieve controlerondes, handelend optreden bij calamiteiten enz,. Bovendien is het ook een essentiële schakel in de interne veiligheid van uw bedrijf.

Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren objectbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie of object. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal MB Complete Protection BV van haar de volgende (gecombineerde) diensten inzetten als objectbeveiliging;

  • Toegangscontrole
  • Brand- en sluitronde
  • Terreinbewaking
  • Camerabewaking
  • Sleutelbeheer
  • Portiersdiensten
  • Receptiediensten

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van MB Complete Protection BV die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van MB Complete Protection zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten.

Het is natuurlijk mogelijk om alleen te kiezen voor onze Receptie en Portiers diensten. Onze medewerkers zijn representatief, oplettend en als het nodig is daadkrachtig. Met hun mensenkennis en ervaring houden ze de niet gewenste bezoekers buiten de deur. Werving & selectie van personeel, planning, uniformering en het opstellen van werk– en veiligheidsinstructies kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De door ons in te zetten portiers en receptionistes worden in samenwerking met u geselecteerd en ingezet.

Voor meer informatie over onze receptie & portiers diensten kunt u met ons contact opnemen.