Objectbeveiliging

Objectbeveiliging in kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen waar het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object.

Objectbeveiliging

Receptie balie

Het beveiligen van gebouwen en terreinen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Bedrijven krijgen namelijk vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van personeel gewaarborgd.

Er zijn veel redenen om receptiediensten uit te besteden aan MB Complete Protection BV. Zo kunnen onze objectbeveiligers ingezet worden ter ondersteuning van receptionele taken in combinatie met beveiligingsdiensten, zoals een documentcontrole en/of openings- en sluitronde. Receptiediensten kunnen op maat ingevuld worden. Soms zal de nadruk meer liggen op de representatieve functie, in andere gevallen zal het accent meer liggen op beveiliging.

Het ene moment is de objectbeveiliger gastheer en het volgende moment treedt hij op als BHV’er of controleur van in- en uitgaande personen en goederen. Ook het preventief aanwezig zijn rondom uw object valt hieronder. En alles vormt één geheel en sluit naadloos op elkaar aan. Dat lukt uiteraard alleen met beveiligers die zeer ervaren en volledig op elkaar ingespeeld zijn. Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering wordt elke objectbeveiliger getraind voor het object waarop ze werken. Bovendien zetten onze beveiligers graag een extra stapje om de opdracht helemaal naar uw wens te kunnen vervullen.

Ook sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken van onze objectbeveiligers.

Onze objectbeveiligers zijn opgeleid en weten o.a. hoe om te gaan met agressie en conflicten. Ze zullen deze taak dus geheel zelfstandig en deskundig afhandelen en voor u dagelijks een rapportage opstellen omtrent eventuele onregelmatigheden.

Wilt u meer weten over objectbeveiliging? Neem dan contact met ons op!